Palvelut | Hinauspalvelu Korteniemi
Siirry sisältöön

Palvelut

Hinauspalvelu Korteniemi on palveleva hinausyritys Länsi-Lapissa: Ylitornio, Pello, Kolari, Sekä Muonio. Hinauspalvelut kattavat Ylitornion ja Muonion alueen. Raskaankaluston hinauksissa toiminta kattaa koko Lapin läänin, kevyemmät hinaukset keskittyvät pääosin Länsi-Lapin alueelle.

Lisäksi palvelemme myös Ruotsin ja Norjan pohjois-osissa liikkuvia suomalaisia moottoripyöristä rekkoihin.

Vahingon sattuessa avustamme asiakasta korjaamon valinnassa ja matkan jatkamisessa tarvittavissa palveluissa (esim. taksi tai vuokra-auto).

Tarvittaessa tuomme vuokra-auton suoraan asiakkaalle vahinkopaikalle, jolloin matkatavarat voidaan siirtää suoraan autosta toiseen ja matka voi jatkua vaikka välittömästi.

Kalustoomme kuuluu 10 ja 30 tonnin vinsseillä varustettu raskashinausauto, jolla kuljetamme kuorma- ja linja-autot sekä erilaiset ajoneuvoyhdistelmät ja perävaunut. Raskaankaluston tielle nostot ja ojasta vedot muodostavat ison osan toiminnastamme.

Kevyempiin hinauksiin olemme räätälöineet sopivan kokoisen hinausauton moottoripyörien, henkilö-, paketti- ja matkailuautojen kuljetukseen. Autossa on 5 tonnin runko- ja lavavinssit. Kahden auton tai esim. auton ja matkailuvaunun samanaikainen kuljetus onnistuu tällä hinausautolla vaivattomasti.